Tuesday, August 7, 2012

MelayuIslam kini diambang kejatuhan keDaulatan Tanahair Wali Ahlul Baiyiti R0sul ABR 1433H/2012


" Pada 13 Mei 1969 ; Perarakkan 0leh Pemuda DAP yang mengangkat penyapu gergasi di bandaraya Kuala Lumpur adalah bertujuan untuk "sapu" kita Melayu, dengan ada yang kencing pada kita, maki-hamun serta menunjukkan kelakuan biadap lagi kurang ajar kepada kita ketuanan Tanahair Melayu ini pada tarikh tersebut. Kita juga dilabelkan sebagai 'sakai', melayu masuk hutan dan balik kampung tanam jagung dll. Peristiwa hitam berdarah rusuhan huru-hara Negara selepas bintang 3tiga k0munis malaya pada tahun 1945 dahulu."
.

Untuk sekian lama nya penjajahan british dan kuffar telah berjaya meracuni dan melalaikan kita dengan sistem pelajaran dan kehidupan barat mereka secara tidak langsung yakni :-

1) Global - Islam telah dan sedang dirosakkan oleh kafir zi0nis-yahudi/USAmerika/kristian pelampau
2) Dalam Negara - Islam dirosakkan oleh agen-agen mereka yang maj0riti fasik, munafik dan bukan beragama Islam ataupun ala-alahai Islam.
3) Kalangan Umat Islam - Islam dirosakkan 0leh mereka yang rela diperalatkan. Mereka sanggup menerima apa jua tawaran demi kuasa dan harta duniya men0nj0l-n0nj0l kekayaan dan kekuasaan. Mereka kononnya berjuang di atas prinsip demokrasi. Menawar diri jadi pemimpin. Menggunakan isu bangsa kita melayuIslam. Menggunakan isu agama. Semuanya untuk demokrasi. Itulah UMNO dan PAS. Berjuang menegakkan demokrasi ciptaan zi0nis-yahudi untuk melagakan dan menceraikan umat Islam ini pada akhir zaman kini !!! Sebelum bumi ini kiamat kita dulu akan kiamat (mati), semua akan dipersoalkan di sana; terima lah bala bencana alam terbesar dan perang duniya 3ketiga-WWIII.
.


Masa kian berlalu, keadaan sekian berubah dan kita sekarang menjadi sangat keliru dan bingung. Kita tidak perasan mereka (?) sedang mempergunakan sensitiviti kita untuk menjayakan apa yang mereka telah tetapkan untuk sekian lama 0leh percaturan freemas0n-illuminati, M0ssad, CIA dan Er0pah, dan apa yang mereka inginkan dalam 'Arab Spring' kini lebih-lebih lagi perg0lakan dan peperangan di Negara "Syam" yakni Syria.
.
Demi atas slogan perjuangan dan peng0rbanan (mungkin) kita mengenepikan segala amaran para ulama leluhur lagi ters0h0r yang ada. Kita turut membawa agenda mereka (?) untuk menghancurkan diri kita sendiri. Kita sudah tidak tahu apakah jenis perjuangan yang kita bawa kini. Islam atau Pluralisma? Islam atau Sosialis? Jika perkara ini dibangkitkan, kita sering menjadi amarah lalu bengis sehingga sanggup mencerca dan menghina sesama umat sendiri, itu lah nasib melayu sekular kini di sini.
.
Amat malang sekali bagi sebahagian dari maj0riti kita. Di luar sana ramai yang impikan dan inginkan negara Islam, mahukan pemimpin ulama yang benar, mahukan al Quran dijadikan perlembagaan & amp; perundangan. Ada yang mengatakan 'Arab Spring' itu adalah kebangkitan Islam kini seduniya. Memberi sokongan padu menukar pemimpin melalui dem0nstrasi dan rev0lusi. Sayangnya kita tidak diberitahu bahawa apa yang berlaku hanyalah tipu-daya helah diperdaya yang terlindung nya zi0nis-yahudi yang telah berjaya sekali melemahkan dan memperlagakan sesama umat dan negara Islam seantar0 duniya kini. Samalah seperti 1satu waktu dahului kita semua percaya Bin Laden yang lakukan serangan 9/11 di New York.
.
Kebodohan kita sendiri menyebabkan kita mudah ditipu. Segala keterangan kita sanggup ketepikan hanya kerana menyangka kita mendapat berita yang benar. Akhirnya kita dimalukan. Osama Bin Laden diwartakan telah dibunuh tanpa sebarang bukti ternyata kukuh. Tiada mayat tiada saksi. Manakala presiden Obama mengetahui perkara sebenar nya tetapi telah di arah 0leh CIA dan Majlis Senate US-yahudi untuk merahsiakan nya sama sekali..
.
Sebahagian dari kita sering berhujah sebagai seorang pejuang, sebagai mujahid setaraf para sahabat Rasullullah SAW. Mereka berhujah seolah-olah bagai pejuang Islam tulin menentang apa yang mereka katakan sebagai taghut lagi kalut. Dari 1satu sisi ia kelihatan sangat wajar. Di sisi lain pula kita lihat ianya menguntung musuh Islam pula. Adakah mereka ini semua sedang ditipu belaka ?
.
 
Adakah kita semakin bijaksana, peka dan matang kini atau terlalu sibut mengejar keduniaan dan kebendaan?
Walaupun bukti nyata telah diangkat kepermukaan dan ianya amat terang-benderang di hadapan mata, namun entah kenapa dan mengapa ia tetap ditolak mentah-mentah dengan berbagai alasan dan helahan. Sebabnya hati telah menjadi beku dan sukar menerima teguran dan sanggahan. Sering pula memalingkan hujah ke arah bicara lain. Kenapa ianya terjadi ? Sebabnya ialah kita telah bersedia atau merelakan diri menjadi buah catur zi0nis-yahudi yang bert0ngkat duniya ini.
.

Saya bawa keluhan seorang s0habat tentang bala-bencana yang sedang kita lalui dewasa ini tanpa kita sedari. Telitilah dengan hati yang jernih lagi terbuka tanpa prasangka. Jika ingin juga bersikap dan bersifat demikian, anda sendirilah berpendirian untuk sedemikian.
Ini adalah keluhan s0habat "Melayu itu ISLAM" :
.


Saya tidak dapat menahan perasaan sedih dan bimbang apabila melihat keadaan umat Islam hari ini, bukan sahaja mereka sudah terhanyut dengan budaya dan kehidupan barat malah mereka sendiri sedang memperjuangkan pemikiran barat tanpa mereka sedari dan menyedari lagi. Malangnya perkara ini berlaku bukan dikalangan orang biasa tetapi para cendekiawan dan pemikir Islam yang berkuasa. Semuanya atas dasar “pemikiran terbuka” yang mereka promosikan sehinggakan semuanya kena terbuka termasuk dalam soal-soal asas perjuangan Islam.
.


1Satu senario baru yang sedang rancak berlaku hari ini ialah gejala cuba untuk menghalalkan apa yang diperjuangkan oleh DAP. Mereka menyambut seruan DAP dan cuba “membersihkan” DAP pada mata pandangan orang-orang Islam. Mereka melihat dengan mengiyakan perjuangan DAP adalah satu pendekatan yang matang dalam politik terkini dan melambangkan keterbukaan Islam. Saya tidak tahu apa motif percaturan mereka di sebalik benang sutera sehalus itu. Apakah mereka sendiri ingin menyertai DAP? atau mereka mahu memperkudakan DAP? atau memang mereka benar-benar Yakin dengan perjuangan dan pendekatan DAP ? Yaqin kah pakatan ini, tersenym ketawa PAP ?
.

Bagi yang masih tidak nampak siapa DAP sebenarnya, saya ingin menjelaskan beberapa perkara pokok tentang DAP yang sek0ngk0l dengan PAP singapura-pura supaya kita boleh menilai sendiri samaada kita b0leh atau tidak serik-serik bersama mereka ataupun tidak :-
.


1. Perlembagaan: Dari segi perlembagaan jelas menunjukkan DAP memperjuangkan ideologi sosialis. Ini amat bertentangan dengan Islam.

2. Malaysian Malaysia. Konsep menghilangkan identiti bangsa memang menjadi dasar perjuangan DAP dan sememang nya PAP singapura-pura. Mereka tidak mahu lagi rakyat dinegara ini mengenali diri mereka sebagai Melayu, Cina atau India. Tetapi sebaliknya semuanya berbangsa Malaysia. Sekali lalu nampak macam tidak ada apa tetapi disebalkinya mereka cuba menghilangkan yang utamanya identiti Melayu dan Negara Tanah Melayu Pribumi itu sendiri. Dengan itu secara 0t0matiknya Islam yang ada pada orang Melayu dalam perlembagaan akan boleh dipertikaikan.

3. Memeperjuangkan Pluralisma. Jelas DAP amat beriman dengan konsep pluralisma ini iaitu menyamakan semua agama. Maka sebab itu bantuan diberikan kepada semua agama. Kedudukan semua agama juga diberi pengiktirafan dan layanan yang sama juga diberi pada semua agama.

4. Memperjuangkan Liberalisma. DAP juga amat kuat memperjuangakan liberlaisma yang mengutamakan kehendak manusia dan mengiktiraf kebebasan setiap individu dalam menentukan apa yang mereka ingin lakukan tanpa boleh diganggu-gugat. Maka sebab itu LGBT dan yang seumpamnya boleh diterima oleh mereka sebagai sebahagian Hak Asasi Manusia.

5. Menolak hukum Islam. Kenyataan membuktikan bahawa sudah beberapa kali pimpinan utama DAP menolak hukum Islam dan menyatakan bahawa PR tidak menjadikan perlaksanaan hukum Islam sebagai dasar perjuangan. Hujah yang mengatakan mereka semakin dekat kepada Islam adalah hujah yang sangat dangkal yang tidak ada bukti kukuh sama sekali lalu PAS di perkudakan mereka. Hanya mereka yang buta sahaja gagal untuk memahami sikap DAP disebalik gunung St.Chirst ini.

Banyak lagi yang boleh dinukilkan terhadap DAP yang tidak memungkinkan mana-mana umat Islam boleh menerima perjuangan mereka. Bagi mereka yang cuba untuk menjernihkan DAP dan mengajak umat Islam menyokong DAP adalah seorang yang amat dangkal ilmunya. Mungkin mereka ada niat lain yang tersembunyi yang hanya Allah SWT sahaja yang Maha Mengetahui, Namun mereka jangan lupa bahawa tindakan mereka ini akan menambahkan kekeliruan dikalangan umat Islam dan mereka akan dipertanggungjawab di hadapan Allah SWT nanti.
.

Jika PAS tidak sekongkol dengan DAP. kita seharus nya meny0k0ng Islam. Harap difahamkan keadaan p0litik k0t0r semasa, DAP mengambil kesempatan melalui perpecahan Melayu kini. Akibat dari melihat UMNO sudah makin rebah dan resah DAP berani ketengahkan agenda memperaga dan memurtadkan Melayu ?
.

Lihat keseluruhan bicara-cerita, jangan jadi pak turut semata. PRU12 sudah cukup mengajar UMNO, jangan takut, mereka sedang perbaiki keadaan yang agak sangat tepis ini. PAS tidak perlu risau-sasau. Mengapa PAS begitu benci bangsa sendiri berbanding ...? Ini lah liberalisma Islam puncanya.
.


Jauhi mainan zi0nis-yahudi kalau hendak selamat pada masa mendatang. Jangan serah Negara tanahair tercinta ini kepada kaum chauvinis ... rakyat Melayu singapura-pura menyesal menyokong lee kuan yew dahulu kerana inginkan perubahan, tetapi sekarang kesannya amat nyata... apa gunanya nasi telah menjadi bubur lagi sudah basi... ?
.

Maka, fikir balik baik-baik, dimana tunjang perjuangan Islam anda? Kemana hala-tujunya?
Akibat PR telah mengucar kacirkan Melayu di negara ini, pandangan ulama tua yang kasyaf lagi salaf akan berlaku nya huruhara nanti...
.


Saya harap umat Islammelayu dan Islam lain di sini kini kian sedar. Tanya lah kepada Ustaz Dr. Riduan Tee Abdullah atau membeli buku-buku beliau.
.
Rata-rata sebahagian kita sedang diasuh untuk menghalalkan DAP walaupun merekalah musuh bangsa kita yang paling nyata sejak peperangan Larut, Bintang Tiga dan 13 Mei dsb. Kita tidak sanggup menyanggah mereka walaupun jelas lagi terang bahawa mereka amat menentang Islam melalui agenda zi0nis-yahudi mereka untuk penghapusan apa sahaja yang beridentitikan Melayu dan Negara Daulat Tanah MelayuIslam ini. Itulah kisah sejarah hitam Melayu-layu-sayu di pulau singapura-pura dan pulau pinang-pincang tergadai bak badai!
.
Kita rela bersahabat semata-mata kerana mendengar "ucapan" mereka bahawa mereka akan menyokong kita setulus hati suci. Apa yang mereka akan sokong? Negara Islam? Perlembagaan Islam? Menukar Perlembagaan mengikut al Quran? Menghapuskan maksiat, judi, arak, rumah urut, pelacuran, zina, liwat? Tidak! Jauh sekali sangkaan kita. Mereka hanya berpura-pura sebagaimana zi0nis-yahudi lakukan. Mereka mempergunakan kita untuk merampas apa yang ada pada kita. Pelacur Melayu pun sudah terlalu ramai di ibuk0ta kini... Mereka adalah topeng Yahudi wa Nasar0 yang akan menghapuskan Islam dalam negara ini disamping menghapuskan hak istimewa Bumiputra "Melayu Spring"?!.
.
Lupakah kita peristiwa hitam berdarah rusuhan 13 Mei 1969 dahulu adalah disebabkan tindak tanduk DAP? Kini demi sesuatu kepentingan kita sanggup memuliakan dan memaafkan mereka, tetapi yang paling aib ialah kita sanggup mengikuti apa sahaja yang mereka utarakan. Dalam arti kata lain kita menjadi "takut" kehilangan mereka. Sebagaimana nanti kita takut kehilangan sokongan dari USyahudi dan british. Fikiran telah dijajah-terjah, kita rupanya belum merdeka sepenuhnya lagi...
.
Mampukah Islam ditegakkan nanti? Adakah DAP akan memberi ruang untuk meletakkan Islam sebagai keutamaan dalam pemerintahan negara berdaulat ini Melayu? Malah seperti yang diketahui, merekalah sebenarnya dalang yang bekerja belakang tabir memurtadkan orang Islam. Majoriti penyokong DAP adalah Kristian pelampau, adakah kita tidak tahu ataupun kita sengaja tidak mahu mengambil tahu atau pura-pura tidak percaya? Faktanya, Kristian bawahtanah sebegini tidak akan pernah memaafkan Islam sejak dari zaman perang salib lagi. Mereka akan terus-menerus berusaha meranapkan Islam sehingga ke akar-umbi. Namun mereka cuba sembunyikannya. Hanya yang berakal waras berilmu Takwa dan Tauhid mampu menghidu niat k0t0r dan jahat mereka. Kalau tidak percaya tanya sendiri kepada ulama-ulama tua lagi zuhud berkecuali tidak berp0litik secara semuka.
.
Lihatlah hasil kerja pakatan DAP/PAP zi0nis-yahudi dan USAmerika yang sedang memp0rak perandakan dunia Islam kini. Melalui jaringan yang mantap penuh rahsia (wang riba dijadikan senjata). Jalan yang paling mudah ialah menghidangkan hiburan-hiburan sepanjang masa dan mengajak manusia melakukan kerja b0d0h dan t0l0l mereka. Meniupkan sentimen perseteruan sesama sendiri. Manusia akan disibukkan dengan pertelingkahan politik dan berpecah-belah kerananya. Melemahkan kesedaran keagamaan. Merancakkan kehidupan bebas terutamanya melempiaskan syahwat seks dan tergilakan keseronokan sejak kita merdeka lagi.
.
Kebergantungan manusia akhir zaman ini terhadap sistem yahudi telah menyeluruh sekali. Ia ada dalam semua sistem kehidupan seharian. Dengan sebab itu k0nspirasi dapat mereka jayakan dengan kemas dan penuh rahsia di serata negara-negara arab b0neka USamerika pada masa dahulu lagi wahabbi dan kini salaffi...

.
Musykilnya, jika PR berjaya bagaimana PAS dan kita sudi tidur sebantal dan seselimut dengan mereka anutan tegar DAP/PAP kafirrun ? Tidakkah terasa betapa hanyirnya bau air liur basi mereka dari singapura-pura nanti? Tanyakan kepada Islammelayu-layu-sayu di pulau pinang-pincang kini daripada melayu hanyut-gayut di pulau singapura-pura. Agama Islam sudah dijadikan perhiasan kemas serpihan kaca sahaja.
.
Tidak mustahil suatu hari terdekat ini nanti, kita akan terngadah-punah-padah bila sudah terhantuk-ngantuk-hentuk. Adakah amaran ini masih berguna pada waktu itu...fikir!
.
Salam99 dari jema'ah Pendita Dat0' Bahaman dalam siap-siaga mala-petaka dan bala-bencana alam 1433 H /2012 ini dan kini PRU13 nanti-menanti berakhirkah perjanjian RAHMANajib ini.
Tuan-Tuan Fakeh di Sg. Manik, Sg. Perak, Sg. Berlian dan Sg. Batu sudah seru-menyeru azan Takbir dilaungkan ke kalbu313.99.33.13.9. s0lawat !

No comments:

Post a Comment