Thursday, November 4, 2010

10.10.10

29

Masjid

10.10.10. Gambaran ini hanya suatu kiasan pada akhir zaman kini sebelum perang dunia terakhir berlaku nanti; iaitu 'World War III' telah menjadi buah-mulut terkini secara kebetulan sahaja di sini. Pada tahun ini pula tarikh 10 0gos 2011 adalah bersamaan pula 10 juga yakni bulan Ramadhan 1432 kini, merupakan putaran sejarah-hitam 500 tahun dahulu kita di Melaka apabila pada masa tersebut telah di serang oleh kuffar portugis dan sekutu-sekutu nya pada 10 0gos 1511... Namun 2012 juga kini menjadi detik penentuan dalam penantian ini kekita nanti.

'Kemega' berpendapat ramalan kiamat yang di perkira oleh kaum Maya dan juga kuffar zionis yahudi pada 21 Disember 2012 adalah satu pemb0h0ngan semata-mata. Ini juga adalah satu propaganda zionis yahudi laknatullah supaya seluruh penduduk dunia tertanya-tanya agar kehidupan ekonomi dan duniawi kita didalam ketakutan dan kecemasan. Ingatlah dengan sabda Rasullullah SAW “Berlakunya hari kiamat itu adalah rahsia Allah SWT sahaja”. Tiada makhluk mahupun manusia seperti kita ini yang penuh-luruh dengan d0sa-d0sa bakal mengetahui bilakah akan berlakunya hari kiamat itu. Bahkan baginda jujungan besar Rasullullah SAW kita sendiri pun tidak sekali dalam alam r0hsia beliau akan memberitahu tarikh dan tahun sebenarnya hari kiamat itu.

Berhati-hatilah dengan fakta pembohongan dan perancangan tentang tahun kiamat 2012 itu agar iman, taqwa dan akidah kita termasuk diri saya ini tidak terpesong lagi tersesat. Walaubagaimana pun kita umat Islam ada diberitahu tanda-tandanya melalui wahyu Al Quran dan Hadis Rasullulah SAW. Ini termasuklah Tanda-Tanda Kecil dan Tanda-Tanda Besar yang kita umat Islam wajib mengetahuinya. Melalui tafsiran ulama-ulama kesemua empat4 mazhab dan ahlul baiyiti adalah kini di seluruh dunia dan negara-negara Islam khusus nya; Tanda-Tanda Kecil Hari Kiamat sudah hampir 97% berlaku. Ini termasuklah berlakunya banyak k0rupsi kepimpinan sesebuah Negara Islam, 0presi, rasuah, pembunuhan, peperangan, gempa bumi dan bencana alam, fitnah, liwat, zina pelbagai dan songsang berleluasa, amanah di sia-siakan, anak derhaka kepada orang tuanya dan dll.nya. Segala tanda-tanda ini sudah muncul terjelas kini dizaman kita sekarang samada kita menyedarinya ataupun tidak.

Maka dengan kesemua-semua nya tersebut kita akan diperlihatkan oleh Allah SWT mengenai 10 Tanda-Tanda Besar Hari Kiamat seperti keluarnya fitnah Dajjal, turunnya Nabi Isa as, munculnya Yakjuj dan Makjuj, terbit matahari dari sebelah Barat dan 6 tanda lain selebihnya. Akan tetapi sebelum munculnya 10 Tanda Besar Hari Kiamat ini akan ada satu1 ' Tanda Penghubung ' di antara Tanda-Tanda Kecil dan Tanda-Tanda Besar itu iaitu kemunculan 'Imam Al Mahdi'.

Beliau merupakan wali terpilih dalam pilihan Allah SWT yang 'Ahlul Baiyit' yakni berketurunan Nabi Muhammad SAW. Namanya sama dengan Nabi kita iaitu Muhammad Bin Abdullah. Beliau akan membawa khabar berita gembira rahmat dan berkat besar kepada seluruh umat Islam di setiap pelusuk dunia yang sekarang ini ditindas oleh puak-puak kuffar yahudi dan nasrani. Kita lihat lah nasib saudara-saudara kita di Palestin, Afghanistan, Iraq, jiran kita Sulu dan Pattani yang amat sekali menderita dalam kehidupan seharian nya. Pemimpin Sayyidi Imam Al Mahdi akan memimpin kita mencapai zaman kegemilangan Islam yang amat diimpikan lagi didambakan dan dibutuhkan oleh seluruh umat Islam sedunia ternanti-nanti. Beliau akan mematahkan rancangan hitam zionis yahudi yang memperkudakan amerika dan sekutu nya untuk menguasai dunia ini.

Dalam tempoh sekarang(2010)hingga 10 tahun akan datang (2020) kita akan melihat bangsa perosak yahudi yang memperkudakan amerika, britain, perancis dan sekutu-sekutunya akan melengkapkan rancangan jahat hitam mereka dengan “New World Orde” ke fasa terakhir kini. Pada masa itulah akan berlakunya Perang Dunia ke-3 yang amat dahsyat dalam sejarah hidup manusia akhirzaman ini : Lihat images nuclear h0l0caust di Google . Kuasa-kuasa jahat hitam syaitan ini akan menyerang negara-negara yang dilihat mencabar kekuasaan mereka dalam melaksanakan rancangan “New World Orde” mereka, terutamanya negara Islam Iran, Syria dan Lubnan. Ada pendapat yang mengatakan kuasa-kuasa jahat hitam ini juga akan menyerang Korea Utara dan memusnahkannya untuk melengkapkan lagi rancangan mereka untuk menguasai dunia terkini. Rusia dan China pula?...

Dalam tempoh inilah Allah SWT akan mengutuskan wali-walinya dan pemimpin teragung Imam Al Mahdi dan bala tentera kar0mah dan mau0nah nya yang akan menghancurkan pakatan kuasa-kuasa jahat hitam syaitan dan iblis ini dengan bantuan nasrul hak lagi haq Allah SWT dan para-para malaikatNya. Islam akan muncul sebagai kuasa baru dunia ini dalam sedetik waktu sahaja sehingga kiamat mendatang dengan seruan terakhir. Kuasa-kuasa kuffar/jahat ini akan dihancurkan oleh panji-panji Imam Al Mahdi sehingga mereka menyerah kalah akhirnya. Bersama-sama lah kita kini dalam siap siaga sedia dari segi rohani dan jasmani sementara menunggu kedatangan Imam Al-Mahdi kita ini, penyelamat kita semua diakhir zaman kini. Sem0ga kita berada dibawah lindungan payung kalau tidak selayak sekali pun dalam jema'ah panji leluhur tersohor Islam dan juga termasuk dijalan yang benar serta dalam rahmat dan berkat Allah SWT… S0lawat313.99.33.13.9. i kekita isyaratisimintipatiislam.

2 comments:

 1. salam..bagus artikel2 kat sini..jgn la berhenti menulis..link kan blog awak ke gerakan-anti-pkr. mesti byk hits :)

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum,

  Berikut ialah beberapa kajian dan bahan bukti yang akan memberi kita faham dengan jelas tentang gerakan senyap Kaum Muda dan Wahabbi Salafi yang sedang mengancam aqidah umat islam di negara ini.

  • Bangsa Melayu Mengikut Ulama Ahlu Sunnah Wal Jamaah
  http://www.docstoc.com/docs/55052418/Bangsa-Melayu-Mengikut-Ulama-Ahlu-Sunnah-Wal-Jamaah

  • Tok Ayah Zid Kedai Lalat
  http://www.docstoc.com/docs/56809171/Tok-Ayah-Zid-Kedai-Lalat

  • Kuasa Tiang Kepada Cita-Cita
  http://www.docstoc.com/docs/56808524/Ahlul-Bait-Yang-Dicerca

  • 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
  http://www.docstoc.com/docs/56808286/40-Mutiara-Hikmat-Serambi-Mekah

  • Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
  http://www.docstoc.com/docs/56809354/Jaringan-Wahabbi-Sdn-Bhd

  • Jom Kenali Dr Maza & Co
  http://www.docstoc.com/docs/56808885/Jom-Kenali-Dr-Maza-_-Co

  • Ahlul Bait Yang Dicerca
  http://www.docstoc.com/docs/56808524/Ahlul-Bait-Yang-Dicerca

  • Rasulullah Budak Kampung
  http://www.4shared.com/video/LKrvHrKs/Rasulullah_Budak_Kampung.html?

  • Maulid Tandingi Krismas
  http://www.4shared.com/video/-X8gpNaU/Maulid_Tandingi_Krismas.html?

  • Sifat 20 Tidak Wajib (Nik Aziz)
  http://www.4shared.com/video/xxv1LDSt/Sifat_20_Tidak_Wajib__Nik_Aziz.html?

  • Wahabbi Adalah ASWJ (Hadi Awang – Part 1)
  http://www.4shared.com/video/g7Mzgr1l/Wahabbi_Adalah_ASWJ__Hadi_Awan.html?

  • Wahabbi Adalah ASWJ (Hadi Awang – Part 2)
  http://www.4shared.com/video/pBkZDPRr/Wahabbi_Adalah_ASWJ__Hadi_Awan.html?

  • Asma’ Wa Sifat (Hadi Awang)
  http://www.4shared.com/video/pBkZDPRr/Wahabbi_Adalah_ASWJ__Hadi_Awan.html?

  • Sifat 20 – Dr Mohd Asri al-Wahabbi
  http://www.4shared.com/video/GPYkBAbH/Isu_Sifat_20_-_Mohd_Asri_al-Wa.html?

  • Sifat 20 – Rasul Dahri al-Wahabbi
  http://www.4shared.com/video/Q-5Xol7T/Isu_Sifat_20_-_Rasul_Dhari_al-.html?

  • Sifat 20 – Fathul Bari al-Wahabbi
  http://www.4shared.com/video/oVyEtogF/Isu_Sifat_20_-_Fathul_Bari_al-.html?

  • Aqidah Muhyiddin Yasin
  http://www.box.net/shared/nd4xc31lyy

  • Ahlul Bait Baka Pengkhianat (Nik Aziz)
  http://www.box.net/shared/i98cl1svgi

  • Bapa Kaum Muda Kelantan (Nik Aziz)
  http://www.box.net/shared/px1f0idux8

  • Melayu Jahiliyah (Nik Aziz)
  http://www.box.net/shared/zzphcptlde

  • Nik Aziz VS Guru Pondok
  http://www.box.net/shared/z79fqf9j45

  • Guru Pondok Yang Difitnah
  http://www.box.net/shared/si344vemq9

  • Risalah Hina Guru Pondok
  http://www.box.net/shared/hv5tgpvrja

  • Wahabiyyah Darul Naim
  http://www.box.net/shared/nd1iif2tz4

  • Daulah Indera Kayangan (Shahidan Kasim)
  http://www.box.net/shared/lbyk6boch7

  • Fitnah PAS Terhadap Habib Umar
  http://www.box.net/shared/03rq3s0ock

  • Gerakan Wahabbi PAS Melaka
  http://www.box.net/shared/65mycqlf8x

  • Sokong Membawa Rebah
  http://www.box.net/shared/zcpypl85a2

  • Bahaya Allah 4 All
  http://www.box.net/shared/l2xl7umn6v

  • Tajdid Wahabbiyah
  http://www.box.net/shared/j2yrzlfmcr


  Taklif pengkaji telah pun selesai, maka terserahlah kepada budi bicara pembaca sekalian untuk menerima ataupun sebaliknya. Bagi mereka yang mendapat hidayah, maka bertindaklah mengikut kadar upaya tangan (kuasa/undi), lidah (dakwah/hebahan) atau hati (doa) bagi mempertahankan aqidah hakiki Ahlu Sunnah Wal Jamaah yang bersendikan mazhab tauhid Imam Abu Hasan Ali bin Ismail al-Asy'ari ra dan Imam Abu Mansur al-Maturidi ra; mazhab feqah Imam Abu Hanifah ra, Imam Malik bin Anas ra, Imam Muhammad as-Syafie ra atau Imam Ahmad bin Hanbal ra; mazhab tasauf Imam Ghazali qsa dan Imam Junaid al-Baghdadi qsa.

  FAKEH KHALIFAH SAKA

  ReplyDelete